Saját adatok

A regisztráció és a hírlevelekre való feliratkozás nem kötelező, de mindenképpen ajánlott.

A regisztráció előnyei:

- jelentkezhetsz a táncpróbákra
- elérhetővé válnak az oktatóvideók
- feliratkozhatsz hírleveleinkre
- használhatod a fórumot

A hírlevélre való feliratkozást mindenkinek ajánljuk, hiszen így minden fontos Örömtánccal kapcsolatos hír biztosan eljut Hozzád! Hírleveleink számát minimálisra korlátozzuk, hogy minél kevésbé zavarjunk vele.

A regisztrációnál megadott adatok jelenleg nem nyilvánosak, azokat kizárólag az Örömtánc weboldal üzemeltetői láthatják. (A későbbiekben ez változhat, az adatait a felhasználó a többi regisztrált felhasználó számára nyilvánossá teheti)
A megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, de összesített, személyhez nem köthető statisztikai jellegű adatokat harmadik fél számára is elérhetővé tehetünk.

(Ha regisztráció után nem érkezik meg az aktiváló e-mail, ellenőrizd a postafiókod SPAM mappáját. Ha elakadsz vagy probléma lépne fel, írj a webmester [kukac] oromtanc [pont] net címre.)

Felhasználói adatok
Írásjelek a pont, kötőjel, aláhúzás és a szóközök kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
Adatok
Statisztikai adatok
Év, hó és nap mező kitöltése is szükséges az adat megjelenéséhez.
Hírlevelek

Örömtánc Villámcsődület | Főoldal | Kapcsolat | Oldaltérkép | Örömtánc chat
Design IceCat | Original design GPL by Tribute Media | Powered by Drupal| Optimizálva min. 1024x768, Firefox 3, IE 7+, Chrome 5

Fel az oldal tetejre
rmtnc csoport a Facebookon
Kvess minket Twitteren
rmtnc az IWIW-en
rmtnc hrek - RSS